Vrijwilliger worden

Als vrijwilliger wordt je enkele dagdelen per jaar ingezet op evenementen. Voor het behouden van je EHBO-diploma kan je bij ons je herhalingslessen volgen.

Voor het behouden van je EHBO-diploma kan je bij ons je herhalingslessen volgen. In ruil daarvoor zet je jezelf enkele dagdelen per jaar in als EHBO-hulpverlener op evenementen.

Als opgeleide EHBO-vrijwilliger ben je de belangrijkste schakel binnen de Stichting EHBO Hoogland. De hulpverleners maken het verschil. Wat krijg je hiervoor terug? Een heleboel waardering!

Je wordt enkele dagdelen per jaar ingezet op evenementen in en om Hoogland. Hierbij krijg je de beschikking over alle middelen die nodig zijn om hulp te verlenen, zoals werkkleding, EHBO-uitrusting en AED. Voor het behouden van je EHBO-diploma krijg je de kans herhalingslessen te volgen. Naast de herhaling krijg je de kans je verder in de stof te verdiepen en verbreden van de kennis door extra competenties te behalen zoals bijvoorbeeld sportletsels, wandelletsels en EHBO aan kinderen. Hierdoor kom je in praktijksituaties minder snel voor verrassingen te staan. Als actieve vrijwilliger krijg je geen vergoeding, maar de herhalingslessen zijn gratis.

 

Heb je de basisopleiding nog niet gevolgd? Kijk dan eerst onder het kopje Cursus EHBO.

Je kan je aanmelden als vrijwilliger door een mail te sturen naar info@ehbohoogland.nl, of gebruik de contactpagina op deze website.